OVER MEAUVE

Mauve is een zachte kleur paars. Paars staat voor kracht, zelfvertrouwen, ambitie, dromen en transformatie. Ik geloof in de kracht van mensen en hoe waardevol zelfvertrouwen en veerkracht zijn voor mensen, organisaties en in veranderprocessen.

Meauve staat voor de beweging die ik bij teams tot stand breng door (nóg) meer met werkgeluk bezig te zijn, maar ook voor de beweging die ik breng in iets wat stilstaat of vastgeroest voelt, of je dat nu zelf bent, of dat je niet meer weet hoe je je team of leidinggevenden in beweging krijgt. Ik werk vanuit een veranderkundige bril, daarbij voeg ik inzichten uit leiderschapsontwikkeling, maar ook vanuit de positieve psychologie toe. Hierbij schuw ik niet de inhoud van de verandering en de procesmatige kant. Zo hoop ik mijn steentje bij te dragen om organisaties een fijne plek te maken waar vanuit ontspanning en plezier gewerkt mag worden.

MARTHE VAN DER MOLEN

Teamcoach, veranderaar, trainer, werkgelukdeskundige


Wij werken echt samen. Ik neem mijn kennis en ervaring mee, maar geloof ook vooral dat jij de expertise, kennis en ervaring hebt over jezelf, jouw organisatie of team. Zo versterken wij elkaar en komen we tot het beste resultaat. Bovenal eentje waar jij mee geholpen bent. 

Zoek je een begeleider, facilitator, coach, inspirerend spreker of vind je het gewoon leuk om kennis te maken?

ROLLEN: begeleider, facilitator, Chief Happiness Officer, spreker, programmamanager, verandercoach

PARTNERS:

MARTHE VAN DER MOLEN

Marthe werkt op een waarderende manier aan cultuur- en organisatieverandering. Met een no-nonsense en participatieve aanpak gebruikt ze verandering om meer bevlogenheid te creëren in teams en organisaties.CONTACT

Marthe@meauve-advies.nl
06-12991453


Made with Mobirise - Details here