VEERKRACHTIGE TEAMS & LEIDERSTEAMS (NOG) BETER LATEN PRESTEREN

Uit onderzoek komt naar voren dat de factoren die maken dat mensen gelukkig zijn in hun werk, voor een groot delen samenvallen met het contact met collega’s (het ervaren van verbinding). Teams maken het verschil. Wanneer je organisatiedoelen wilt bereiken en/of een verandering wilt doorvoeren, is het team de meeste krachtige plek (systeem) om te versterken. Daarom begeleid ik teams in het worden van een veerkrachtig team. In het hier en nu, maar ook om het verandervermogen naar de toekomst toe te versterken. Hier is geen vaste aanpak voor, ik kijk samen met jou wat het team nodig heeft. Soms is een kort traject voldoende, soms is er meer nodig en gaan we aan de slag met de onderlinge groepsdynamica.

Flow & Focus

MEER FLOW & FOCUS TIJDENS HET NIEUWE NORMAAL

GEEF JE (PROJECT)TEAM EEN BOOST TIJDENS COVID-19 DOOR SAMEN VANUIT PURPOSE EN VERBINDING TE WERKEN AAN JULLIE DOELEN EN GEZAMENLIJK RESULTAAT. WIL JIJ:
- Meer focus en energie binnen jouw team?
-Teamleden aanspreken op hun intrinsieke motivatie?
- De verbinding onderling versterken of misschien wel herstellen? 

- Werken aan een voor jullie effectief nieuw normaal als team?
- Even uit de waan van de dag stappen en aan jullie team werken?

VEERKRACHTIGE LEIDERS

Leiderschap is essentieel voor de mate van floreren van een organisatie. Een waarderende en effectieve manager kan veel goeds doen voor bedrijven, een minder effectieve leidinggevende kan er helaas voor zorgen dat medewerkers de organisatie verlaten (in 75% van de gevallen is de leidinggevende de oorzaak (Gallup, 2011). Ook is de manager voor een groot deel verantwoordelijk voor de variatie in bevlogenheid en het stressniveau van medewerkers. Of je nu je eigen leider bent of de rol van leidinggevende voor anderen hebt. Het is belangrijk dat je zelfkennis hebt en jezelf en anderen kunt sturen. Door middel van trainingen en coaching op het gebied van veerkrachtig (persoonlijk) leiderschap en waarderend leidinggeven, begeleid ik individuen en (management)teams om aan hun persoonlijk leiderschap en hun leiderschap naar anderen te werken. 

VEERKRACHTIG IN HET MIDDEN

Als middenmanager heb je één van de meest belangrijke, maar ook complexe rollen in een organisatie. Jij kunt ervoor zorgen dat je het beste uit je medewerkers haalt, de organisatiebelangen behartigt en dat de veranderkracht in de organisatie ook écht wordt gebruikt. Wij ontwikkelden een speciaal actie-leer traject voor jou!

Veerkrachtig in het midden

Wil jij:
- Gedrag en een manier van werken ontwikkelen die bij jou past en je natuurlijk leiderschap versterkt?
- Praktische handvatten meekrijgen die direct toepasbaar zijn op jouw situatie als middenmanager?
- Leren a.d.h.v jouw eigen praktijk, d.m.v. actieonderzoek reflecteer je op je eigen handelen en verzamelen we waardevolle inzichten voor de wetenschap?
- Juist in deze tijd extra aandacht aan jouw leiderschap en jouw team geven?
- De enige echte opleiding volgen die écht specifiek ontwikkeld is voor middenmanagers ?
- Kleinschalig leren met een peergroup van 8-10 personen?

In een actieve peergroup leer je van en met andere middenmanagers de kunst van het krachtig managen in het midden.
We starten maart 2022 volledig coronaproof. Begeleiding door Martijn Jansen en mij.

Meer lezen over de inhoud van het traject en de data?

Als gecertificeerd My Motivation Insights facilitator werk ik in mijn ontwikkeltrajecten graag met drijfveren. Dit geeft veel inzicht in het individueel- en teamfunctioneren en het zorgt ervoor dat er openheid en vertrouwen binnen het team ontstaat of dit verder wordt versterkt.

'Gebruik van drijfveren voor meer inzicht, openheid en vertrouwen. Een sterke basis voor je team' 

PARTNERS:

MARTHE VAN DER MOLEN

Marthe werkt op een waarderende manier aan cultuur- en organisatieverandering. Met een no-nonsense en participatieve aanpak gebruikt ze verandering om meer bevlogenheid te creëren in teams en organisaties.CONTACT

Marthe@meauve-advies.nl
06-12991453Start your own site - Go now