VISIE OP VERANDEREN

INTRINSIEKE VERANDERING

Hoe mooi zou het zijn als mensen vanuit zichzelf en hun eigen veerkracht dingen anders gaan doen en richting het gezamenlijk doel bewegen? Omdat ze vinden dat het anders moet en hier zelf ook gelukkiger van worden? En vooral niet omdat een kracht buiten henzelf dit oplegt. Sterker nog verandering op deze wijze is veel effectiever, het zorgt voor betere bedrijfsresultaten én, niet onbelangrijk in deze tijd, behoud van medewerkers.

BENUTTEN VAN DE VERANDERING

Organisaties zijn succesvoller door (veer)krachtige medewerkers. Medewerkers die met een dosis zelfkennis, creativiteit en kracht, effectief samenwerken. Die bevlogen zijn en innovatie vormgeven, tevreden klanten genereren en graag met hart en ziel in jouw organisatie willen werken. Verandering wordt vaak gezien als een grootschalig, maar vooral ook negatief proces. Ik zie het juist als een kans om een boost te geven aan de veerkracht van jouw organisatie, de betrokkenheid en het werkgeluk van medewerkers (nog verder) te vergroten en de dienstverlening te verbeteren. Het veranderen via deze beweging, met jouw medewerkers, teams en leidinggevenden, is wat veerkrachtig veranderen is. 

WAARDEREND EN DUURZAAM

Geen arsenaal aan collectieve interventies of kortdurende inspiratie, maar een duurzame aanpak die begint bij het individu en een mix is van het werken aan persoonlijk leiderschap, traditionele en nieuwe veranderkundige inzichten, positieve psychologie, werkgeluk en een prettige employee experience.  

Mobirise

METHODE VOOR VEERKRACHTIG VERANDEREN

In mijn dagelijks werk voor organisaties maak ik o.a. gebruik van de Methode voor Veerkrachtig Veranderen. Hiermee worden organisatieveranderingen een proces
waar naast de inhoud van de verandering ook gewerkt wordt aan vertrouwen, eigenaarschap en bevlogenheid. Dit dient als basis voor een succesvolle verandering en betere bedrijfsprestaties. Ben je nieuwsgierig? Klik dan hieronder voor meer informatie.

PARTNERS:

MARTHE VAN DER MOLEN

Marthe werkt op een waarderende manier aan cultuur- en organisatieverandering. Met een no-nonsense en participatieve aanpak gebruikt ze verandering om meer bevlogenheid te creëren in teams en organisaties.CONTACT

Marthe@meauve-advies.nl
06-12991453Build a free website with Mobirise